Draait je administratie vierkant of is deze er zelfs nog niet? Je bent een start-up en wilt groeien maar die administratie is niet je ding? Wil je die subsidie indienen maar je hebt geen tijd voor de papierslomp errond? Zou het niet fijn zijn mocht je eindelijk die KMO-portefeuille als dienstverlener in orde hebben?

Wil je dat je bedrijf te vinden is op alle social media kanalen én een hoge ranking heeft bij Google? Wil je eindelijk eens een goede website/webshop met een hele remarketing machine erachter? Een website met je social media op 1 platform waar je je online communicatie eenvoudig mee kan sturen?

Tijd om die oude teksten eens aan te pakken op je website? Wil je die interviews gedaan zien én uitgeschreven in een positieve toon? Heb je een stem nodig voor je radioprogramma? Geen tijd om de nodige research te doen voor dat project/artikel/programma?

Wil je iets professioneel laten vertalen naar het Frans/Engels/Duits/Spaans/Italiaans/Russisch/Zweeds/Noors/Pools?

Dient dat project kort te worden opgevolgd zodat deadlines worden gehaald? Van de samenstelling van het juiste team tot de oplevering had je toch wel graag een goede administratieve opvolging en iemand die de touwtjes in handen heeft?

Dat bedrijfsfeest of event mag wel eens iets anders zijn? Ben je een vereniging en wil je low cost je event promoten? Op zoek naar een leuke teambuilding? Bestaat je bedrijf x jaar en wil je het vieren?

Je bent als bedrijf zo hard gegroeid dat de ruimte waarin jullie nu werken veel te klein geworden is. Maar zoek maar eens een nieuwe geschikte locatie. En als je die dan gevonden hebt, dan moet je dat nog helemaal inrichten ook. Je hebt daar niet de tijd en mensen voor. Wel, W!Scan doet dit voor jou! Wij zoeken jou dat nieuw kantoor en richten het in, binnen het opgegeven budget volgens de sfeer van jouw bedrijf.

Wat ook je probleem is, W!Scan het oplossen. Het enige wat jij moet doen is nu bellen naar 0499/52.19.00 of mailen naar info@wiscan.be.

Onze experten staan voor je klaar.